Slučaj riješen

Žena ispričala kako je opljačkana, policija krenula u potragu i ostala šokirana otkrićem

Ilustracija Foto: Getty Images
Neočekivani epilog dobila je prijava 44-godišnje žene policiji u kojoj je ispričala kako su je dvojica muškaraca srušila s bicikla i opljačkala.

Dvojica muškaraca napala su u ponedjeljak u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu 44-godišnju ženu. Policiji je ispričala kako je jedan od njih bio na biciklu, kao i ona, gurnuo ju je nadlakticom, a ona je pala na tlo. Na podu je završila i njezina torba s novčanikom. Drugi muškarac uzeo je novčanik i ukrao iz njega nekoliko stotina eura. Obojica su na biciklima pobjegla s mjesta događaja. Ili je bar tako žena ispričala policiji. 

Naravno, policajci su krenuli tragati za dvojicom drskih kradljivaca koji su opljačkali 44-godišnjakinju, a onda - šok. Shvatili su da je žena sve to izmislila.

Pročitajte i ovo "zovite Butkovića!" Raspad sistema na trajektu: Garažu potopilo more, grozni uvjeti u WC-u

"Policajci su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da se navedeni događaj nije dogodio, odnosno da je prijaviteljica neistinito navela činjenice opisane u zapisniku o zaprimanju kaznene prijave. Povodom navedenog će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu", priopćili su iz varaždinske policije.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju
Hrvatska FOTO Tomašević i Plenković prvi sjeli u robotaksi

 

Povezane teme