Na mjestu preminula

Policija objavila detalje teške nesreće: Žena pretrčavala cestu u Zagrebu i poginula

Prometna u Maksimirskoj Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
U prometnoj nesreći u Zagrebu poginula je 82-godišnja žena. Na nju je naletio automobil dok je prelazila kolnik van obilježenog pješačkog prelaza.

Pješakinja (82) je smrtno stradala nakon što je na nju u petak oko 12:25 naletio vozač dok je prelazila Maksimirsku cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Kako je priopćila zagrebačka policija, na nju je automobilom naletio 58-godišnji vozač kojemu su u organizmu izmjerili 0,57 promila alkohola.

"Na mjestu događaja pješakinja je preminula, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu vozač je uhićen nakon čega će biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku", rekli su iz policije.

Od 12:40 do 14:40 promet južnim kolničkim trakom Maksimirske ceste u smjeru istoka bio je obustavljen radi ove prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Bit će kritična noć FOTO Nestvarni prizori iz susjedne zemlje: Pogledajte kako Dunav izgleda, a vrhunac vodenog vala tek stiže

Pročitajte i ovo vojna parada FOTO Nuklearna sila od koje strepi Zapad pokazala moćno oružje: Domet mu je 4000 kilometara

Povezane teme