Prometna nesreća u Splitu

Maloljetnik vozio ukradeni skuter bez kacige, prošao kroz crveno: Teško je ozlijeđen

Prometna nesreća, ilustracija Foto: Ivo Ravlic/Cropix
U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen maloljetnik koji je bez kacige vozio ukradeni moped prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Maloljetnik je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju Šimićeve i Dubrovačke ulice u Splitu u srijedu oko 23:25. Policajci su uočili mladića kako vozi moped bez zaštitne kacige. Prošao je raskrižjem kroz crveno svjetlo na semaforu i udario u parkirani automobil.

Na mjestu događaja obavljen je očevid.

"Utvrđeno je da je mopedom prije stjecanja prava upravljao maloljetnik, da se na mopedu nalazi nepripadajuća registracijska oznaka i da je ukraden. Maloljetniku je pružena liječnička pomoć i konstatirana mu je teška tjelesna ozljeda u vidu prijeloma noge. U tijeku je kriminalističko istraživanje", priopćili su iz splitske policije.

Pročitajte i ovo Službeni put Incident u Srbiji: Hrvatski zastupnici skinuti s leta bez objašnjenja, prenoćili u Beogradu

Pročitajte i ovo Opoziv proizvoda Nemojte ju jesti! Povlači se popularna namirnica, sadrži metal

Pročitajte i ovo Policija opkolila peron Drama u Njemačkoj: Par iz vlaka odveli liječnici, strahuje se da su zaraženi smrtonosnim virusom