PROGLASIT ĆE DAN ŽALOSTI

Detalji strašne tragedije u Kninu: Dječačić je pronađen u besvjesnom stanju, ali nisu ga uspjeli spasiti. Gradonačelnik: "Svi smo šokirani..."

U parkiranom automobilu danas je u Kninu pronađeno dijete u besvjesnom stanju. Hitne službe odmah su stigle i pokušale spasiti dječaka, no nažalost bezuspješno.

Dijete je u besvjesnom stanju pronađeno danas oko 15 sati u parkiranom automobilu u Kninu, potvrdio je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić za DNEVNIK.hr.

Iz Knina se uživo u Dnevnik Nove TV javio reporter Ivan Kaštelan, koji je razgovarao s gradonačelnikom Marijom Ćaćićem.

Kninjani su u šoku, poput munje se raširila priča o ovoj tragediji. Policija je štura sa službenim informacijama, a istraga još traje. Potvrđeno je to da je dijete predškolske dobi pronađeno u besvjesnom stanju, a iako mu se pružala hitna pomoć, sve je bilo bezuspješno. Istraga će pokazati je li do smrti došlo zbog vrućine u parkiranom automobilu, izvijestio je Kaštelan.

Gradonačelnik kaže da se dogodila strašna tragedija.

"Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne", rekao je gradonačelnik i dodao kako će proglasiti Dan žalosti.

"Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije", rekao je Ćaćić.

Okolnosti tragedije još nisu poznate. "Nećemo prejudicirati kako je do toga došlo, to ćemo još kriminalističkim istraživanjem utvrditi. U šoku su istražitelji i ljudi koji su ga pronašli, a radi se o dječaku predškolske dobi", rekao je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Lokalni portal Šibenski.hr neslužbeno doznaje kako je otac dječaka vozio u vrtić. Na putu do vrtića dobio je poziv s posla i umjesto da prvo ostavi dijete u vrtiću, odmah krenuo na svoje radno mjesto. Parkirao je i otišao. Dječak je vjerojatno u autu zaspao. 

Pročitajte i ovo u trenkovu Teška nesreća blizu Požege: Vozač sletio s ceste i zabio se u stup javne rasvjete, preminuo je u bolnici

Pročitajte i ovo Ulica zatvorena za sav promet Dijete na biciklu stradalo u naletu automobila u Sinju, hitno prevezeno u bolnicu

Policija je očevid obavila u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme