Uspjeli su izaći van

Užas na jugu Hrvatske: Nakon sudara automobil s tročlanom obitelji sletio s ceste i zapalio se: "Čuo se strašan tresak"

Ilustracija Foto: Getty Images
Kod Ploča se u subotu dogodila teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena i tročlana obitelj iz Slavonije.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu ujutro dogodila u Stablini, stradala je obitelj iz Vinkovaca. U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila - jedno dubrovačkih, a drugo vinkovačkih registarskih oznaka.

Vozilo vinkovačke obitelji završilo je nakon sudara ispod ceste na dubini od oko pet metara i ubrzo nakon slijetanja se zapalilo. U njemu su bili muškarac, žena i dijete, no srećom uspjeli su izaći van prije nego se automobil zapalio, kazali su za DNEVNIK.hr iz dubrovačke policije.

Prebačeni su u KBC Split helikopterom, a vozačica iz drugog automobila je vozilom pločanske Hitne pomoći odvezena također u splitsku bolnicu. Cesta je za promet u potpunosti otvorena u 11:30, a očevid je još u tijeku, kazali su iz policije.

Pri padu vinkovačkog vozila čuo se strašan tresak, kazali su očevici nesreće Dubrovačkom vjesniku. Skupina od četiri, pet susjeda u tom trenutku je sjedila na terasi te su brzo priskočili u pomoć unesrećenima iz automobila koji se prevrnuo na bok. Razbili su stakla i izvadili ljude van. 



"Ljudi su bili šokirani, ali pričali smo s njima. Žena se žalila na bolove. Donijeli smo im vode i sokova i bili s njima dok nisu došli djelatnici Hitne pomoći iz Ploča i zbrinuli ih", kazao je Vjesniku očevidac, rekavši da muškarac ima oko 40, a žena oko 30 godina.

Pročitajte i ovo Poginulo nekoliko osoba Obrat u vezi čudnog potonuća luksuzne jahte: Pokreće se istraga o ubojstvu

 

Pročitajte i ovo Poginulo nekoliko osoba Obrat u vezi čudnog potonuća luksuzne jahte: Pokreće se istraga o ubojstvu

Pročitajte i ovo Ponos do neba FOTO Baš lijepa priča iz Ludbrega: Pogledajte kako su djeca i vatrogasci udružili snage i spasili malenu lastu