Umirovljenica se bacila sa četvrtog kata

Slika nije dostupna
Stanovnici brodskog doma umirovljenika u četvrtak su bili potreseni samoubojstvom 70-godišnje Marije Ivezić, koja je suprugom Nikolom u Domu živjela deset godina.

Nesretna starica je samoubojstvo počinila bacivši se sa 4. kata Doma, a u oproštajnom pismu je poručila da se na očajnički čin odlučila jer više nije mogla trpjeti zdravstvene tegobe. 

Sin nesretne žene, Mladen Ivezić, kazao je da je njegova majka bila dugogodišnji srčani bolesnik, patila je i od bolova u kičmi, a također se liječila i od depresije. 

Ravnatelj Doma, Mišo Matić, rekao je da su Ivezići u Dom primljeni 1997., nakon što im je izgorjela kuća, a unatoč zdravstvenim teškoćama Marija je uvijek bila vedra osoba i često je bila spremna na šalu. 

'Ne bih nikad očekivao da će Marija počiniti samoubojstvo, jer uvijek je ona bila ta koja je bodrila dvije godine mlađeg supruga Nikolu. Budući da je i on čovjek s psihičkim tegobama, morat ćemo pojačano paziti na njega, jer je u svemu ovisio o supruzi', kazao je potreseni ravnatelj Doma.

Povezane teme