tri nesreće

Šok u hrvatskom gradiću, ozlijeđeno petero tinejdžera u jednom danu: "Svi imaju ozljede glave, jedno se dijete bori za život"

U tri različite nesreće u Bjelovaru ju petak je teško stradalo petero tinejdžera. Ravnateljica OB Bjelovar naglasila je kako nitko od ozlijeđene djece nije imao kacigu.

Tri teške nesreće dogodile su se u petak na području Bjelovara, a u njima je teško ozlijeđeno petero tinejdžera u dobi između 13 i 15 godina.

Najteža nesreća dogodila se u Bulincu oko 15:45 sati, kada je quad kojim je upravljala tinejdžerica sletio s ceste u jarak i udario u betonski most.

Pročitajte i ovo Kriza kod susjeda Američki veleposlanik: "Dodik je kriv za najgoru političku klimu u BiH od rata"

Na njemu je djevojka prevozila još dva dječaka. Svi su u šok sobi, s teškim ozljedama glave, a jedno dijete bori se za život. Nijedno od njih nije nosilo kacigu, a vozačica nije imala vozačku dozvolu.

"Kod svo troje djece su teške tjelesne ozljede, a dominiraju ozljede mozga. Jedna djevojčica ima izrazito teške ozljede mozga, gdje su ozljede inicijalno opasne po život. Ona je noćas operirana po neurokirurgu no i dalje je to stanje izrazito kritično. Ovo dvoje ostalih su relativno stabilno, na jedinici su intenzivnog lijecenja i oni su izvan neke direktne životne opasnosti", objasnio je kirurg Branko Filak reporterki Dnevnika Nove TV Valentini Baus.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 20:35 sati u Franjevačkoj ulici. Automobil je na pješačkom prijelazu udario 13-godišnju djevojčicu, koja je zadobila teške ozljede i hospitalizirana je u bjelovarskoj bolnici.

Pročitajte i ovo vozio za Split FOTO/VIDEO Autobus sletio s magistrale zbog prebrze vožnje, zaustavili ga reklamni stupovi

Sat vremena kasnije, u Zagorskoj ulici, 15-godišnje dijete palo je s romobila i zadobilo teške ozljede glave. Jedno dijete je prevezeno u zagrebačku bolnicu, dok je drugo, s lakšim ozljedama, ostalo na promatranju u Bjelovaru.

+Ravnateljica OB Bjelovar Sanela Grbaš Bratković potvrdila je teške ozljede svih tinejdžera, naglašavajući važnost nošenja kaciga.

Povezane teme