Nevjerojatno

Tragedija: Teško stradao vozeći nogu sina u bolnicu

Slika nije dostupna
Sinu je otkinuo nogu berač kukuruza, da bi otac poslije stradao u prometnoj.

Dvostruka nesreća jutros je zadesila obitelj poljoprivrednika iz mjesta Vrbova kraj Nove Gradiške - nakon što je 26-godišnjem sinu berač kukuruza otkinuo nogu te je kolima hitne prevezen u novogradišku bolnicu, u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen njegov 55-godišnji otac, koji je požurio za njima s dijelom otrgnute noge.

Berući kukuruz, 26-godišnji M. S. neoprezno je stao na pogonsku osovinu između traktora i berača kukuruza. Osovina je zakačila nogavicu, povukla nogu i stroj mu je otkinuo lijevu potkoljenicu. Odmah su mu u pomoć pristigli susjedi i otac, hitna pomoć je stigla odmah i oni su ga iznijeli iz njive.

Otac se bori za život

Za hitnom, koja je prevozila mladića u bolnicu, njegov je otac s rođakinjom žurio vozeći otkinuti dio potkoljenice u nadi da će liječnici uspjeti sinu spasiti nogu. Nažalost, 38-godišnja vozačica kod mjesta Zapolje izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela u kanal.

Ona je prošla s lakšim tjelesnim ozljedama, a otac je zadobio povredu glave i kralježnice te je nakon ukazane prve pomoći u novogradiškoj bolnici s ozljedama opasnim po život prebačen na Traumatologiju u Zagreb. U isto vrijeme u novogradiškoj bolnici liječnici su pokušali 26-godišnjem beraču spasiti nogu no nažalost u tome nisu uspjeli.(Hina)