Prometna nesreća

FOTO Sudar u centru Zagreba, ima ozlijeđenih: "Hitna je tu, sve je puno policije, stakla i plastike"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U centru Zagreba dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Na križanju Frankopanske ulice i Deželićeva prilaza u Zagrebu dogodila se prometna nesreća. U zagrebačkoj policiji su nam potvrdili da su se sudarila tri automobila te da su ozlijeđene tri osobe. 

Policija nam u 11:30 još uvijek nije znala reći jesu li ozlijeđeni pješaci ili neki od vozača odnosno putnika automobila koji su se sudarili. Također, nisu znali ni težinu njihovih ozlijeda.

Dojavu o nesreći policija je dobila u 7:29.

"Cijelo križanje je puno stakla i plastike, uključujući prostor ispred Muzičke akademije. Hitna je tu. Promet jedva prolazi i ima dosta policije", kazao je jedan od svjedoka i čitatelj DNEVNIK.hr-a.

Sudar u centru Zagreba - 2 Foto:DNEVNIK.hr


O jačini sudara tri automobila govore i fotografije s mjesta događaja. Primjerice, jedno od oštećenih vozila ostalo je bez zadnjeg kotača. 

U tom automobilu, prema riječima svjedoka, na stražnjem sjedalu bila su i djeca, koju su pregledali liječnici, a navodno su ozlijeđeni i pješaci. Razmjeri njihovih ozljeda i štete se utvrđuju.

Sudar u centru Zagreba Foto:DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Antički spomenik Palača se obnavlja, ali stanari su na rubu živaca: "To bi trebala biti ekskluzivna lokacija, a ne mjesto na nivou benzinske pumpe"

Pročitajte i ovo Hrvatski crveni križ Slave 146 godina, a jednime se mogu posebno pohvaliti: Porastao je broj mladih koji čine dobru stvar