rutinski zahvat završio tragično

Djevojka umrla nakon vađenja zuba, obitelj nazvala zubara i ostala u šoku

ilustracija Foto: Getty Images
Oglasio se vlasnik stomatološke ordinacije u kojoj je nakon rutinske operacije zuba preminula 16-godišnja djevojka.

Odgovor vlasnika stomatološke ordinacije H.M. u kojoj je nakon vađenja zuba preminula 16-godišnja djevojka iz Sarajeva je šokirao mnoge.

Obitelj unesrećene je nakon njene smrti uputila poziv stomatološkoj ordinaciji, odnosno vlasniku i stomatologu H.M. Na njihovo zaprepaštenje, on im je odgovorio: "Ne udarajte mi na egzistenciju".

U sličnom tonu je odgovorio i na novinarski upit Avaza, poručivši im da poštuju njegovu privatnost. 

Rezultati obdukcije tijela preminule djevojke se i dalje čekaju, a njome će biti utvrđen točan uzrok smrti. O slučaju je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu kako bi pružili odgovore obitelji i ožalošćenima.

Nakon operacije zuba u Sarajevu je preminula 16-godišnja djevojka. Njezini roditelji objasnili su da joj se stanje naglo pogoršalo nakon što joj je izvađen zub. Usred upalnog procesa se razvila sepsa, zbog čega je hitno prevezena u Klinički bolnički centar u Sarajevu gdje je djevojka ubrzo i preminula.

Pročitajte i ovo sumnja na ubojstvo Susjedi šokirani nakon krvoprolića u Puli: "Stalno su se svađali, ona je bila problematična..."

Pročitajte i ovo Anna Dujić Policija se oglasila o slučaju nakaze: Objasnili tko je radio istragu u slučaju kćeri moćnog HDZ-ovca

Povezane teme