Sletio na mol

Smrt na Krku: Ženi pozlilo u moru, poslali helikopter u pomoć. Nije joj bilo spasa

Jednoj je ženi pozlilo dok je plivala u Baški. Helikopterska hitna služba ubrzo je stigla na mjesto događaja, no žena je preminula.

Danas u jutarnjim satima u Baški na otoku Krku odvijala se drama kad je jednoj ženi pozlilo dok je plivala. Tim Helikopterske hitne medicinske službe je nakon dojave da je žena u besvjesnom stanju izvučena iz mora, u 8:44 aktivirao helikopter, koji je ubrzo sletio na mol u spomenutom mjestu. No ženi više nije bilo spasa.

Iako na otoku Krku postoji hitna medicinska služba, procijenjeno je da bi zbog gužvi na cestama i udaljenosti Baške od grada Krka brže bilo u pomoć poslati helikopter.

"Pozlilo joj je u moru, navodno je to netko vidio i izvukao je na obalu, a onda je došao i helikopter, koji je sletio na mali mol i iskrcao doktoricu. Oživljavali su je kad smo mi odlazili", ispričala je jedna žena za 24sata.

Iz Ravnateljstva Zavoda za hitnu medicinu Rijeka poručili su:

"Nažalost, unatoč pružanju svih mjera tima hitne medicinske službe, koji su nesretnu ženu pokušali reanimirati, nije bilo pomoći i preminula je na mjestu."

Kao uzrok smrti navodi se utapanje.

Pročitajte i ovo strani državljani Detalji užasne nesreće na Rabu: Vozačica (19) poginula na mjestu, još četvero ljudi ozlijeđeno

Pročitajte i ovo Draško na udaru Gradonačelnik se predstavio kao zaštitnik tradicionalnih vrijednosti, a mnogi ga ismijavaju: "Daj ubaci fotku gdje te kolegica jaši"

 

Povezane teme