Na daruvarskom području

Muškarca pronašli mrtvog nakon višednevne potrage: Tražili ga HGSS, potražni pas i policija

Potraga HGSS stanice Bjelovar Foto: HGSS stanica Bjelovar
Muškarac je nestao na području Daruvarskog Brestovca, a tijekom potrage pronađeno je njegovo tijelo.

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) izvijestila je kako je danas, nakon višednevne potrage, pronađen mrtav muškarac.

U srijedu, 23. listopada, u 7:16 sati zaprimljena dojava od OKC Bjelovar da je na području  Daruvarskog Brestovca nestala muška osoba rođena 1966. godine.

Muškarac je zadnji put viđen kod svoje kuće u ponedjeljak, 21. listopada oko 17 sati. Nestanak je prijavljen u Policijskoj postaji Daruvar dan kasnije, u utorak u popodnevnim satima.

Potraga HGSS stanice Bjelovar Foto:HGSS stanica Bjelovar

"Na teren su upućena četiri člana HGSS stanice Bjelovar sa jednim potražnim K9 timom i četiri djelatnika PP Daruvar. Zatraženo je lociranje mobilnog telefona nestale osobe od strane OKC Bjelovar i Centra 112. Nakon analize dobivenih podataka potražne snage su upućene na područje najveće vjerojatnosti", priopćio je danas HGSS te dodao:

"Nestala osoba je pronađena u 10:43 sati od strane potražnog K9 tima, nažalost bez znakova života. Ovom prilikom izražavamo sućut obitelji."

Pročitajte i ovo je li strah opravdan? Hrvatska strahuje od dana kada će ovaj čovjek izaći iz zatvora! Tko je Srđan Mlađan, brutalni ubojica s Banovine

Pročitajte i ovo Ozbiljni problemi Automobilski div zatvara tri pogona, deseci tisuća radnika ostaju bez posla

Povezane teme