Traži se pomoć građana

FOTO Policija traži ovog muškarca, detaljno su ga opisali: Prepoznajte li ga?

Policija objavila fotografije muškarca - 1 Foto: PU zagrebačka
Policija je objavila fotografije na kojima je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu.ađana.

Policija traži pomoć građana, naime, u subotu, 27. siječnja 2024. između 17:10 i 18 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu počinjeno je kazneno djelo računalna prijevara iz članka 271. stavka 2. Kaznenog zakona.

Policija objavila fotografije muškarca - 3 Foto:PU zagrebačka


Na fotografijama koje je objavila policija, nalazi se osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o muškarcu odjevenom u tamniju jaknu, crne hlače, crne tenisice s bijelim đonom, na glavi nosi tamniju šilt kapu sa slovom "D"na prednjoj strani.

Policija objavila fotografije muškarca - 2 Foto:PU zagrebačka


Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija policija ih je pozvala da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese i.pp.zagreb@mup.hr ili zagrebacka@policija.hr .

Pročitajte i ovo Početak škole ANKETA Što vi mislite? DP želi da nastava u školama svakog dana započinje himnom, ovako im je odgovorio ministar Fuchs

Pročitajte i ovo u Primoštenu VIDEO Zapalio se katamaran, tamni dim suklja na rivi

Pročitajte i ovo Hera objavila Gradska plinara Zagreb ili Međimurje-plin? Odgovori i upute na sva pitanja o odabiru opskrbljivača plinom

Povezane teme