Vozio bez vozačke

Policija zaustavila vozača, a zbog onog što su našli u autu odmah su ga priveli

Policija, ilustracija Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Vozač je odbio alkotestiranje, vozio je prije stjecanja prava na upravljanje, a u njegovu vozilu pronađena je i šipka s bodežom.

U petak oko 22:55 u Vinkovačkoj ulici u Splitu policijski službenici su zaustavili vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak. Na zahtjev policijskih službenika odbio se podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.

Utvrđeno je da upravlja vozilom iako mu je prethodno oduzeta vozačka dozvola.

Također, utvrđeno je da posjeduje metalnu šipku s bodežom, odnosno hladno oružje koje je pogodno za napad ili nanošenje ozljeda.

U optužnom prijedlogu zatraženo je da mu se odredi zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja, izrekne kazna zatvora od 30 dana i novčana kazna od 500 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom kategorije B 12 mjeseci. Odveden je na sud.

Pročitajte i ovo Poteškoće u prometu FOTO Pripremite se za kaos, počeli su radovi na velikom zagrebačkom raskrižju: Provjerite kako će se odvijati promet

Pročitajte i ovo Šokantno VIDEO Potresne snimke: Pogledajte kako je Donja Jablanica izgledala prije tragedije, a kako izgleda danas

Povezane teme