jeste li ga vidjeli?

Policija objavila fotografiju muškarca koji je zapalio auto, traže pomoć građana

Policija ga traži zbog zapaljenog automobila Foto: PU brodsko-posavska
Policija je zatražila pomoć građana u identificiranju muškarca za kojeg sumnjaju da je zapalio automobil na području Slavonskog Broda.

"Molimo građane ako imaju saznanja o osobi s fotografije da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozovu policiju na broj telefona 192", objavila je PU brodsko-posavska uz fotografiju muškarca. 

Riječ je o slučaju starom više od mjesec dana, no kako dosad nisu uspjeli otkriti identitet muškarca, odlučili su objaviti fotografiju i zatražiti pomoć građana. 

Pročitajte i ovo Krvoproliće u domu Daruvar oplakuje Damira Fijalu: "Bio je nježan i brižan. Svatko ima srce, ali ne i dušu. No, on ju je imao..."

Pročitajte i ovo oproštaj od kolege Vozač hitne preminuo tijekom intervencije: "Samo se srušio"

Osobni automobil izgorio je 16. lipnja u noćnim satima na području Slavonskog Broda. "Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dana 16. lipnja, počinjeno je kazneno djelo aštećenja tuđe stvari (požar na automobilu)", stoji u službenom priopćenju policije.

Pročitajte i ovo 300 tisuća pregleda Influencerica s ljetovanja u Hrvatskoj upozorila na visoke kazne: "Nemojte to raditi"

Pročitajte i ovo Slučaj se istražuje Ošamućena i poderane haljine ušla je u kebabdžinicu: "Silovala su me petorica..."

Dodaje se da je na fotografiji "osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu".

Pročitajte i ovo ubojstvo na žitnjaku Provukli se kroz rupu i provalili u skladište, zaštitar je pucao: Brat ga je odvukao u šumu, preminuo mu je na rukama

U požaru automobila nije bilo ozlijeđenih osoba, a ugasili su ga djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.