Kod Bjelovara

Objavljeni detalji tragične prometne nesreće: Na motoru vozio dijete, pali su i otklizali u automobil

Vozač motocikla je izgubio nadzor na vozilom u zavoju te je pao i zabio se u prednji dio automobila koji se kretao iz suprotnog smjera. Na motoru je vozio dijete. Oboje su poginuli na mjestu događaja.

Policija je završila očevid i objavljeni su detalji stravične prometne nesreće u kojoj su u petak oko 19:20 sati poginule dvije osobe. Muškarac (32) je, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske, prije stjecanja prava na upravljanje vozio neregistrirani i neosigurani motocikl kroz Kegljevac pri čemu se kao putnik na motociklu nalazilo dijete.

U zavoju je 32-godišnjak izgubio nadzor nad motociklom zbog čega je došlo do pada i klizanja motocikla po kolniku te je udario u prednji dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Teroristički napad Bombaš samoubojica na popularnoj plaži ubio najmanje 32 osobe: "Vidio sam ga, a sada su neki od mojih prijatelja mrtvi"

U trenutku prometne nesreće vozač motocikla nije koristio zaštitnu kacigu dok je dijete putnik na motociklu koristilo zaštitnu kacigu. U nesreći su na mjestu događaja smrtno stradali 32-godišnji vozač motocikla i dijete.

Povezane teme