Užas na A1

Objavljeni detalji strašne prometne nesreće: Kamionom prešao u zaustavnu traku i ubio muškarca, putnica teško ozlijeđena

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Karlovačka policija objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila na autocesti A1, a u kojoj je na zaustavnoj traci poginula jedna osoba.

Policijska uprava Karlovačka objavila je detalje prometne nesreće koja se u srijedu u 11:29 dogodila u Bosiljevu na autocesti A1.

Nesreću je izazvao 49-godišnji slovenski državljanin koji se teretnim automobilom i poluprikolicom slovenskih nacionalnih oznaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je u jednom trenutku prešao na prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi.

U zaustavnoj je traci udario u zaustavljeni osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i u 68-godišnjaka vozača koji je u trenutku naleta stajao pored vozila. Muškarac je na mjestu događaja smrtno stradao, a 67-godišnja putnica koja se u trenutku nesreće nalazila u automobilu teško je ozlijeđena.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 49-godišnji slovenski državljanin će, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice.

Pročitajte i ovo Požar je ugašen VIDEO Dramatična snimka iz marine: Izgorjela jahta, vatrogasci izišli na teren

Pročitajte i ovo nenajavljen posjet Kakav obrat! Nakon posjeta CIA-e Dodik promijenio priču