incident kod Dubrovnika

Otac i sin pretučeni na hrvatskoj granici: "Zaobilazili su kolonu i onda su ih napali". Objavljena i snimka

Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Incident na GP Karasovići - napadnuti su otac i sin iz Konavala koji su zaobilazili kolonu kako bi došli do kuće.

Otac i sin iz Konavala završili su u bolnici nakon što ih je u subotu napalo desetak stranih državljana koji su čekali u koloni za prelazak granice na GP Karasovići. 

Naime, otac i sin zaobilazili su kolonu kako bi došli do svoje kuće što se onima koji su čekali nije svidjelo. 

"Kada su ih vidjeli da voze drugom trakom zaustavili su ih ovi koji su čekali na izlazak iz Hrvatske, valjda su mislili da žele preko reda na granicu. Pokušali su im objasniti da ne idu na granicu već doma, ali ovi su ih napali. Desetak njih ih je tuklo. Stigla je policija, priveli su trojicu, a hitna je naše odvela u bolnicu", rekli su svjedoci za Dubrovački vjesnik koji je objavio i snimku incidenta.  

Načelnik Konavala Božo Lasić potvrdio je da se incident dogodio.

Pročitajte i ovo prevezeni u bolnicu Tragedija na jugu Hrvatske: U nesreći poginuo 19-godišnjak, tri osobe ozlijeđene

Pročitajte i ovo na Aleji Bologne UZNEMIRUJUĆE Pun auto maloljetnika, poginula djevojka: Objavljena fotografija skršenog automobila koji je vozio pijani 17-godišnjak

"Znam obojicu i jamčim da oni nisu izazvali incident. Svi ih u Konavlima znaju, i to su ugledni ljudi. Žao mi je da se ovakve stvari događaju, ali bojim se da se ovo može ponoviti. Zato sam i nadležnim službama uputio zahtjev da se na GP Karasović otvori još izlaza prema Crnoj Gori i da se sustav softverski pojača kako bi procedura skeniranja dokumenata išla puno brže", rekao je Lasić.