Na zagrebačkim cestama u nekoliko sati poginule četiri osobe

Slika nije dostupna
Na zagrebačkim cestama jučer su poslijepodne i kasno navečer u dvjema prometnim nesrećama poginule četiri osobe, a u još jednoj nesreći koja se dogodila rano jutros ozlijeđena je mlađa osoba koja je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu, izvijestila je zagrebačka policija.

Jučer oko 18 sati poginuli su 41-godišnji vozač audija A6 Ljubomir Jugović i 30-godišnja suvozačica Ivana Šebečić.

Vozač audija kretao se Samoborskom ulicom, a na križanju s Karlovačkom nije se zaustavio na znak "stop". U tom je trenutku naišao kamion renault magnum vukovarskih oznaka, koji ga je udario i gurao 20-ak metara po odvodnom kanalu.

U sudaru audi je prešao na suprotni kolnički trak i udario u fiat punto, koji se zaustavio u smjeru kretanja na autobusnoj postaji.

Još su dvije osobe - suvozač u osobnom automobilu i motociklist čiji identitet još nije utvrđen poginule u nesreći koja se dogodila pola sata poslije ponoći na križanju Puškarićeve i Ježdovečke ulice.

Nesreća se dogodila kada 29-godišnji vozač opela kadeta Jovan P., koji je imao 1,40 promila alkohola u krvi i zabranu upravljanja automobilom, pri skretanju s ceste nije propustio vozilo iz suprotnog smjera te je na njega naletio motociklist na kawasakiju ninja ZX 10 R.

Automobil je odbačen u stranu, a motociklist je sletio niz meki teren u odvodni kanal.

U nesreći su poginuli 26-godišnji suvozač u opelu A.B. iz Prijedora (BiH) i vozač motocikla, a 29-godišnji vozač opela prevezen je u bolnicu iako nije teže ozlijeđen.

Jutros u 5,40 sati na križanju Branimirove i Mandlove ulice u Maksimiru u nesreći ZET-ova autobusa i dva osobna automobila teško je ozlijeđen 25-godišnji suvozač iz jednog automobila, koji je prevezen u kliničku bolnicu "Dubrava", a iz tog su automobila ozlijeđeni i vozač i jedan putnik.

Povezane teme