"Ležao je i ubrzano disao"

Krvavi obračun na proslavi rođendana: Mladić ošamario bivšu djevojku pa dobio bocom u vrat

Hitna pomoć, ilustracija Foto: Damir Krajac / CROPIX
Na proslavi rođendana u Velikom Grđevcu dogodio se krvav fizički sukob.

Subotnja proslava rođendana u Velikom Grđevcu zamalo se pretvorila u tragediju nakon što je 18-godišnjakinja bocom po vratu porezala 21-godišnjaka. To je navodno učinila da bi zaštitila drugu 18-godišnjakinju koju je mladić ošamario.

Do incidenta je došlo oko 2:30 ujutro u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica, a prizori na mjestu događaja izgledali su stravično.

"Dečko je ležao na podu i krvario iz usta i vrata. Ubrzano je disao, a imao je i krvave oči. Ljudi su zvali 112, nakon čega su brzo došli hitna i policija. Odvezli su mladića", za MojPortal ispričala je djevojka koja je bila na proslavi.

Gosti nakon toga nisu smjeli otići jer su morali sačekati bjelovarsku policiju, koja je napravila očevid i razgovarala sa svima na zabavi.

"Koliko znam, riječ je o svađi između mladića i njegove bivše djevojke. On je nju ošamario, nakon čega je nastala makljaža", prisjetila se djevojka.

Pročitajte i ovo Gori iznad Solina VIDEO Nevjerojatni prizori gašenja požara: Muškarac iz gumenjaka mahnuo kanaderu, a pilot mu uzvratio

Povezane teme