pretraga kuće

FOTO Policija banula na imanje umirovljenika, a u vrtu uz kuću imali su što i vidjeti. Nije mu bilo prvi put

Marihuana u Metkoviću - 2 Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Osumnjičeni 72-godišnjak već je ranije bio na meti policije.

Policija je izvijestila kako je temeljem odredbe suda pretražila obiteljsku kuću i imanje 72-godišnjaka iz Metkovića te je ondje pronašla drogu

U vrtu obiteljske kuće pronađena su tri stabla konoplje Cannabis sativa visine 94 cm, 177 cm i 200 cm, dok su u improviziranoj sušionici unutar obiteljske kuće pronašli odlomljene grane iste droge. Droga je bila ukupne težine 2,9 kilograma, a na granama su bili lišće i cvjetni vrhovi koji sadrže više od 0,3 tetrahidrokanabinola.

Marihuana u Metkoviću - 3 Foto:PU dubrovačko-neretvanska

Pronađena droga uz potvrdu je oduzeta, a 72-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. 

Utvrđeno je da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Zanimljivo je da je osumnjičenom 72-godišnjaku i tijekom 2022. pretragom obiteljske kuće pronađeno zasađeno stablo konoplje. 

Marihuana u Metkoviću - 1 Foto:PU dubrovačko-neretvanska

Pročitajte i ovo magnituda 4,4 u Iranu Zatreslo se tlo, no neki vjeruju da se pod zemljom događa nešto puno od opasnije od potresa

Pročitajte i ovo "Nije mi bilo dobro" Procurio ključni iskaz o ubojstvu Danke Ilić: "Rekao mi je gdje su ostavili vreću s djetetom..."