objavljena i snimka

Pretučeni vlasnik i kuhar poznatog hvarskog restorana: "Sve je puno policije, ovo je luda kuća"

Tučnjava u restoranu Gariful Foto: Slobodna Dalmacija/Screenshot
U hvarskom restoranu Gariful, u kojem odsjedaju brojne domaće i svjetske zvijezde, noćas je došlo do napada u kojem su pretučeni vlasnik i kuhar restorana.

Noćas oko 1:45 sati u Gradu Hvaru, na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska

Slobodna Dalmacija javlja kako su pretučeni vlasnik poznatog hvarskog restorana Gariful Ivan Gospodnetić koji je udaren dva put šipkom po glavi te kuhar Dinko Petričević zvani Mijo. Objavljena je i snimka incidenta koji su zabilježile nadzorne kamere u objektu. 

Restoran Gariful Foto:Damjan Tadic/Cropix

Hvarani prepričavaju kako se radi o sukobu među ugostiteljima u kojem su sudjelovali zaštitari i vlasnik drugog objekta. 

Pročitajte i ovo ogroman dug Dramatična objava jedne od najvećih ekonomija svijeta: "Švorc smo, ostali smo bez prebijene pare"

Pročitajte i ovo raspoređivanje dalekometnih raketa Putin poslao upozorenje Americi i NATO-u: "Ako to napravite, projektili će stizati za 10 minuta!"

"Cijeli Hvar vam je danas pun policije, ovo je luda kuća. Čuo sam da je kuharu Miji kojeg su udarili čašom i danas došlo loše od posljedica ozljeda te se onesvijestio. Priča se da su došli u Gariful reći da se stiša glazba, a onda je nastala svađa, krš i lom", rekao je jedan Hvaranin za Slobodnu. 

 

 

 

Povezane teme