Dobar ulov

FOTO Policajac na četiri noge razotkrio dilera: U automobilu je prevozio više od 5,5 kilograma kokaina

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Pet paketa droge otkrio je policijski pas za detekciju droga u Čavlima.

Policija je zamijetila sumnjivi automobil i vozača u Čavlima kraj Rijeke u petak. Kad su ga zaustavili, njihove sumnje provjerio se i potvrdio kolega im na četiri noge.

Policijski službenici u petak su uhitili i kazneno prijavili 49-godišnjeg državljanina Srbije i BiH, u čijem su osobnom vozilu u Čavlima kraj Rijeke pronašli više od 5,5 kilograma kokaina.

Kriminalističko istraživanje protiv 49-godišnjeg muškarca osumnjičenog za kazneno djelo proizvodnje i prometa drogama, proveli su djelatnici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji sa službenicima Postaje prometne policije Rijeke.

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u osobnom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.

Pretragom automobila, provedenom prema nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažniku je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno pet kilograma i 525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 49-godišnjak drogu posjedovao radi daljnje prodaje te je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Imao čak 2,45 promila Pijani vozač prije nesreće pravio je probleme u kafiću. Sjeo je u auto pa ubio dječaka (13) koji se s prijateljima vraćao s treninga

Pročitajte i ovo Policija obavlja očevid FOTO/VIDEO Eksplodirao gliser u Istri: Među ozlijeđenima je i dijete

Povezane teme