Policija objavila detalje

Drama u Vodicama: Autom nabijali u drugo vozilo i izgurali ga s ceste pa napali putnike

Policija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Policija je objavila detalje drame koja se odvila u Vodicama.

Policajci Policijske postaje Vodice proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom te 26-godišnjim i 28-godišnjim državljanima Njemačke osumnjičenima za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu dvojice 25-godišnjih hrvatskih državljana i kaznenog djela oštećenje tuđe stvari na štetu 25-godišnjaka i tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 25-godišnjak 15. kolovoza u ranim jutarnjim satima u Vodicama u Ulici Artina upravljao automobilom njemačkih nacionalnih oznaka, a s njim su se u vozilu nalazila dvojica osumnjičenih državljana Njemačke. U namjeri da zaustave osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao spomenuti 25-godišnjak dok je s njim bio drugi 25-godišnjak, prednjim dijelom su udarili u stražnji dio automobila.

Nakon što oštećeni 25-godišnjak nije zaustavio vozilo, osumnjičeni su ga nastavili slijediti te su opetovano svojim vozilom udarali u stražnji dio njegova vozila te su ga izgurali s ceste, uslijed čega 25-godišnji vozač gubi nadzor nad vozilom te udara u zid trgovine.

Daljnjim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni, nakon što su oštećeni napustili vozilo i dali se u bijeg, sustigli drugog 25-godišnjaka te ga tjelesno napali.

U navedenom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta počinjena kaznenim djelima oštećenja tuđe stvari na štetu 25-godišnjaka i tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, prema nestručnoj procijeni, cijeni se na iznos od oko 7000 eura.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća Muškarac koji je pokosio cijelu obitelj na Viru bio je maneken, radio i za Armani

Pročitajte i ovo prometna nesreća na Viru Djed otkrio što je prethodilo strašnoj tragediji: "Osoblje kafića nije htjelo pomaknuti auto, pa su morali ići pješice“

Povezane teme