Drama

"Teški CSI u Splitu": Brat Filipa Zavadlava opljačkao kladionicu pa s oružjem trčao za djelatnicom?

Ilustracija Foto: Getty Images
U ponedjeljak ujutro muška osoba u Splitu je opljačkala kladionicu uz prijetnju oružjem.

Prema neslužbenim informacijama pljačkaš je mlađi brat trostrukog ubojice Filipa Zavadlava, Stanislav Zavadlav. On je u kladionicu ušao netom prije otvaranja, skočio je preko pulta i zaprijetio djelatnici tražeći da mu otvori sef.

Ona se snašla, aktivirala alarm, iskoristila pljačkaševu nepažnju i pobjegla van, doznaje Dalmacija Danas. Pljačkaš je otišao za njom i ipak je prisilo da mu preda novac iz sefa. Pljačkaš je pobjegao s manjim iznosom novca prije nego je na mjesto događaja stigla policija, piše spomenuti portal.

Stanislav Zavadlav Foto:Vojko Basic/Cropix

Svjedoci događaja ostali su šokiran reakcijom ostalih svjedoka i prolaznika.

Pročitajte i ovo Oglasili se iz aerokluba Brat poginulog u padu aviona: "Zvali smo ga mačka s devet života... A kad sam nakon nesreće uspostavio poziv, nije se javio Ivan"

"Muškarac s puškom hvata ženu i tako trče u krug. Teški CSI u Splitu, a herojka je ispala jedino žrtva pljačke. Prolaznici su se prepali i skrivali u obližnje kafiće i trgovine, kukavice. Panika je zavladala, ali tužno mi je bilo vidjeti kako su na šokantni prizor svi okrenuli glavu i pobjegli. Što onda možemo očekivati u večernjim satima kada se ovo događa usred bijela dana?", pita se jedna od svjedokinja pljačke.

Policija istražuje slučaj.

Povezane teme