Na sjeveru Hrvatske

Dječak pao s visine od tri metra: Helikopterom je prebačen u Zagreb, policija objavila detalje

Ilustracija Foto: Matija Djanjesic/Cropix
Nakon što je pao s visine od tri metra u Međimurju, dječak je prevezen helikopterom u KBC Zagreb.

Na sjeveru Hrvatske u nedjelju se dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđen dječak. On je helikopterskom hitnom medicinskom službom prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb, gdje je utvrđeno da nije zadobio ozljede opasne po život te je zbog predostrožnosti zadržan na Odjelu dječje kirurgije.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem te očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je u nedjelju, 8. rujna nešto poslije 18 sati u Paragu, dječak pao s visine oko tri metra na travnatu površinu dvorišta kuće u izgradnji.

U trenutku kada se popeo vanjskim stepeništem, koje nema rukohvat, ni ogradu, na kat kuće, pokušao je otvoriti PVC ulazna vrata. Iz dosad neutvrđenog razloga vrata su popustila te zajedno s štokom i dječakom pala na travu u dvorištu.

Ozlijeđeni dječak helikopterom je prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da nema ozljede opasne po život te je zbog predostrožnosti zadržan na Odjelu dječje kirurgije.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanog događaja, kazali su iz policije.

Pročitajte i ovo Vlada donijela odluku Dobre vijesti za vozače: Pojeftinjuje gorivo, ovo su nove cijene

Pročitajte i ovo tuga u Zagrebu Zoološki vrt oprašta se od dugogodišnjeg stanovnika: "U posljednja dva tjedna njegovo se stanje izrazito pogoršalo"