Detalji mučnog slučaja

Dječak pretučen ispred škole bojao se za život: "Prijetio mu je, a onda je nasrnuo na njega..."

Tučnjava, ilustracija Foto: Getty Images
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik koji je napao vršnjaka je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. Policija je objavila detalje mučnog slučaja.

Maloljetnik osumnjičen da je u petak ispred škole u Šibeniku u tučnjavi ozlijedio drugog maloljetnika, dok su njihovi vršnjaci sukob snimali mobitelima, uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

​Šibenski policajci proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja.

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik u petak, 18. listopada oko 14 sati u Šibeniku ispred škole, u nazočnosti većeg broja učenika, nasrnuo na oštećenog maloljetnika zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave. Od jačine udaraca, oštećeni je pao na tlo, gdje ga je osumnjičeni nastavio udarati šakama u predjelu glave.

Policija je objavila i da je osumnjičeni maloljetnik sredinom rujna ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, a koje prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život.

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom maloljetniku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Širi se snimka Maloljetnik ispred škole tukao vršnjaka koji je ležao na podu: Ostali gledali i sve snimali

Pročitajte i ovo Oprez Povlači se namirnica koja se smatra superhranom: Provjerite imate li je u svom domu

Povezane teme