Teška nesreća

Mlada vozačica pijana sletjela s ceste i udarila u kuću: Troje ozlijeđenih maloljetnika, jedan teško

Policija, ilustracija Foto: Vojko Basic/Cropix
Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjakinja iz Daruvara pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad vozilom u zavoju.

U mjestu Doljani kraj Daruvara došlo je u nedjelju oko 4:35 do teške prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene četiri osobe, uključujući troje maloljetnika, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila u Ulici Hrvatskih branitelja, kada je 26-godišnjakinja iz Daruvara pod utjecajem alkohola vozila osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka i zbog neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad vozilom u zavoju.

Prema policijskom izvješću, automobil je prvo udario u obiteljsku kuću, a zatim nastavio kretanje te udario u travnato uzvišenje, što je uzrokovalo rotiranje vozila. Na mjesto nesreće brzo su stigli hitna pomoć i policija.

Zbog zadobivenih ozljeda 26-godišnja vozačica i troje maloljetnih putnika odmah su prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac.

Liječnici su potvrdili da je maloljetna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije maloljetne osobe i vozačica prošli s lakšim ozljedama.

Policija je utvrdila da je vozačica u trenutku nesreće bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitajte i ovo je li strah opravdan? Hrvatska strahuje od dana kada će ovaj čovjek izaći iz zatvora! Tko je Srđan Mlađan, brutalni ubojica s Banovine

Pročitajte i ovo Napadač u bijegu Krvava drama u Austriji! Ubijen načelnik općine, ima i ranjenih: Otkriveni mogući motivi