Osvojila je toliko nagrada da ih je teško sve i pobrojati, ali jedna od najsjajnijih svakako je ona Europske banke za obnovu i razvoj koja ju je proglasila ta poduzetnicu godine. Nedavno je osvojila i nagradu Greenovation za razvoj zelenog gospodarstva.
Osim što vodi uspješan biznis koji se sastoji od trgovina eko proizvodima, prvi restoran veganske hrane u ovom djelu Europe, ekološko imanje, ona i druge podučava kako živjeti zdravo pa vodi radionice i piše knjige o zdravoj prehrani.
Napisala je više kuharica, a četiri su nominirane za uvaženu svjetsku nagradu Gourmand Cook Book. Dvije od četiri – Ljeto i Bez glutena ušle su u samo finale prestižnog svjetskog priznanja Gourmand World Cook Book Award.
U kategoriji najboljih vegetarijanskih kuharica svijeta njezina kuharica Ljeto 2008. godine proglašena je drugom najboljom u svijetu, a kuharica Hrana za život koju je napisala zajedno sa suprugom Zlatkom Pejićem, do sada prodana u za Hrvatsku ogromnih 15.000 primjeraka.
Kako sve stiže i kako je sa zelenim biznisom uspjela pokoriti Hrvatsku saznajte večeras u Dnevniku Nove TV u rubrici Bolja Hrvatska.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.