Nevjerojatan niz: Ančić ponovo odustaje zbog bolesti

Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Mario Ančić nastavlja svoj niz nevjerojatnih zdravstvenih pehova. Danas je na ATP turniru u Stockholmu morao predati meč četvrtfinala protiv Japanca Keija Nishikorija. Ovaj put riječ je bila o bronhitisu, a krenulo je jet-skijem.

Ančić je nakon dvije pobjede nažalost ponovo morao odustati. Na internetskoj stranici ATP turnira u Stockholmu objavljeno je da je Ančić predao meč bez borbe zbog akutnog bronhitisa popraćenog visokom temperaturom. 

>> Ančić zbog mononukleoze otkazao nastup na US Openu

>> Ančić zbog bolesti morao otkazati nastup u Pekingu

>> Mario Ančić se bori za zdravlje

Podsjetimo se tog nevjerojatnog niza pehova koji Ančića prate još od ljeta 2006. kada je ozlijedio koljeno vozeći se na jet-skiju. Nakon toga je s terena izbivao dva mjeseca zbog čega je propustio priliku nastupiti na Masters završnici.

Početkom 2007. došla je mononukleoza koja ga je udaljila od tenisa sve do ljeta. Nije prošlo dugo i Mario je opet bio u problemima. Prilikom vježbanja u teretani ozlijedio je rame i propustio još mjesec-dva.

Početkom ove sezone napao ga je trbušni virus, a nakon Wimbledona osjetio je slabost tj. vjerojatni povratak mononukleoze zbog čega je propustio i Olimpijske igre.

Povezane teme