Za šalicu ove posebne mješavine kave iz jugoistočne Azije i Jamajke potrebno je 40 zrna.
Prije prerade zrna prolaze kroz probavni trakt posebne indonezijske mačke koju zovu Luwak (živi na području jugoistočne Azije i južne Kine).
Šalicu kave poslije naplate nemalih 500 kuna.
Ove specijalne kave proizvede se 450 kilograma na godinu, a kilogram stoji više od 1000 dolara.
Sam proces proizvodnje je specifičan. Specijalna indonezijska mačka prvo mora izabrati najzrelija zrnca kave koja potom pojede.
Stručnjaci poslije pažljivo pretražuju izmet i pripremaju probavljena zrnca za uporabu.
Kad probate ovu kavu, po riječima stručnjaka, prvo ćete osjetiti zanimljivu punoću, mnogo jače izraženu nego kod ostalih kava, gustoću kao da pijete liker, a kao šlag na kraju, osjetit ćete i notu gorkih naranči, a još detalja o ovoj posebnoj kavi možete vidjeti u Red Carpetovom Light prilogu