Od dilera do mistera

Bubijeva nova 'bomba': Vlatka mi je bila prva STARIJA žena u životu

Slika nije dostupna
Dino Bubičić još nije ni probavio svadbenu tortu, a već jaše na novim skandalima.

Kontroverzni roman 'Od dilera do mistera', za koji već predviđamo da bi mogao osvojiti Kiklopa, opisuje Bubijeve zatvorske dane te romansu s Vlatkom Pokos. Osim erotskih SMS-ova koje još uvijek, zamislite, čuva, Dino opisuje i vruće scene seksa s Vlatkom Pokos, i to na maminu kauču! U zatvorskoj se kuhinji seksao, pak, s nekom Rumunjkom, ali dok se tuširao, nevoljko se saginjao po sapun jer su ga nekoliko puta pokušali silovati.

'Bilo je kratko i slatko bio sam tada prvi put sa starijom ženom...', rekao je Dino o vezi s Vlatkom za Red Carpet.

Iz procitanih , gotovo porno-ulomaka, ne bismo mogli zaključiti kako su Vlatka i Dino većinu vremena kartali ili igrali žmurice. Iako Vlatka nakon prekida romanse s Dinom i nije bas imala rijeci hvale. 'Ja nju nijednom nisam popljuvao, držim je za veliku damu i mislim sve naj o njoj. Meni je seks bio odličan, i ne može ni ona rec da nije, jer bi u tom trenu rekla da nije dobar a ne sada', nastavlja Bubičić.

Poseksao je Bubi još jednu damu u svom štivu. Ona se zove Sneki Pasuljarić. Ako ste pomislili se radi o Snježani Mehun, prevarili ste se. Tko je misteriozna dama provjerite u prilogu IN magazina.

Povezane teme