Samo u InMagazinu

Prvi photo session s atraktivnom Andreom Šušnjarom

Slika nije dostupna
Pored fotografiranja, Andrea je obožavateljima otpjevala par stihova nove pjesme 'Kemija'.

S mladim snagama, pjevačicom Andreom Šušnjarom i klavijaturistom Ivanom, sinom Vjekoslave i Tončija Huljića, kultna splitska grupa Magazin spremna je za nove pobjede. Snimanje njihova prvog zajedničkog photosessiona s Andreom bilo je dopušteno samo ekipi InMagazina.

Dakle, nakon Severine koja je kupila cijelu proljetnu kolekciju Anamarije Asanović za što je izdvojila 50 tisuća kuna, kreacije mlade i sve uspješnije dizajnerice svidjele su se i Andreji Šušnjari, koja je za svoj prvi photosession s grupom Magazin izabrala Asanovićkine haljine. Nova pjevačica popularne splitske grupe nije mogla poželjeti bolji početak s Magazinom.

>>Magazin ima novu pjevačicu

Nova pjesma 'Kemija'

Njihov hit s ovogodišnjeg Splitskog festivala dosegao je brojku od preko milijun i 600 tisuća klikova na YouTubeu, a 23-godišnja Splićanka se nada da će se isti scenarij ponoviti i s njihovom novom pjesmom 'Kemija' koju će premijerno predstaviti za mjesec dana na Zadarfestu. Andrea je ekskluzivno samo za In Magazin otpjevala refren novog hita. Više u priloženom videu!

>>InMagazin