Jamie Foxx:

'Šesnaestogodišnja kćerka je spasila moju glazbenu karijeru'

Slika nije dostupna
Oskarovac i Grammyjevac Jamie Foxx odao je tajnu svojeg uspjeha u glazbi.

Možete je zvati anđelom čuvarom glazbene karijere Jamieja Foxxa. Oskarovac i Grammyjevac izjavljuje kako mu je njegova šesnaestogodišnja kćerka Corinne dala najbolji savjet po pitanju snimanja glazbe.

‘Kad sam počinjao, radio sam malo presporu glazbu. Kćerka je došla do mene i upitala me što radim. Odgovorio sam joj da radim album. ‘Nadam se da nećeš uvrstiti tu pjesmu jer ćeš s njom svakog uspješno uspavati’, kazala mi je u prolazu’, izjavio je Jamie Foxx.

Šesnaestogodišnjakinja ga je također savjetovala da potraži mlađe umjetnike kako bi mu pomogli u karijeri i to je četrdesettrogodišnja zvijezda i učinila. 2005. godine Foxx je objavio ‘Unpredictable’ – dvostruko platinasti album na kojem je ugostio Kanye Westa, Ludacrisa i Tanka. Uspjeh je ponovio 2008. s također platinastim ‘Intuition’, na kojem se nalazila i kasnije Grammyjem ovjenčana ‘Blame It’.

Ovog tjedna Foxx je objavio ‘Best Night Of My Life’, album koji je napravio u kolaboraciji s Drakeom, Justinom Timberlakeom, Rickom Rossom i T.I.-jem.

‘Ako želiš biti uspješan u glazbi, trebaš nekad poslušati savjet od drugih koji nisu direktno uključeni u to, jer takvi ljudi obično imaju najbolji njuh za usmjeravanje tuđe karijere’, objasnio je Jamie Foxx pravilo po kojem se ravna kad je glazba u pitanju.

Povezane teme