Svadbeno slavlje na Kalemegdanu

Sa zlatnom krunom na glavi udala se kći Nede Ukraden

Slika nije dostupna
Pjevačica Neda Ukraden za kćerino vjenčanje je doznala tijekom ljetovanja u Egiptu. Od tada plače.

'Nadam se da ću tog dana izdržati da ne zaplačem', rekla je 'srpska Tina Turner', pjevačica Neda Ukraden, kada je doznala da će joj kći Jelena početkom listopada s beogradskim biznismenom Predragom Mitićem stati pred oltar. Jelena se udala, a Neda je zaplakala.

Prije nego su se odlučili na zaruke pa onda vjenčanje, Jelena i Predrag hodali su nekoliko godina. Vjenčali su se u Beogradu u Sabornoj crkvi. Jelena je bila odjevena u bijelu vjenčanicu naručenu iz Milana, dok je mladoženja nosio odijelo talijanskog dizajnera Carla Pignatellija. Oboje su nosili zlatne krune na glavi. Svadbi je svjedočilo nekoliko stotina uzvanika iz cijelog svijeta.

Ujutro pijani pjevali 'Zora je svanula'

Nakon vjenčanja svadbena povorka se oko 18 sati uputila na Kalemegdansku terasu, gdje je slavlje pjesmom 'Samo je nebo iznad nas' otvorila upravo Neda Ukraden. Osim nje uzvanike je zabavljao bend Megamiks, a pred sam kraj svadbe, u jutarnjim satima kad je alkohol konačno svladao svatove, pjevanja su se latili svi do jednoga od uzvanika i svadbu zaključili pjesmom 'Zora je svanula'.

Kada je Neda Ukraden slobodne dane provodila u egipatskom turističkom mjestu Sharm El Sheikhu, nazvala ju je kći Jelena kako bi joj priopćila sretnu vijest: 'Nisam se mogla sabrati od sreće i iznenađenja, pogotovo zato jer je Jelena prije stalno govorila kako joj brak ništa ne znači, a ja sam, kao i svaka majka, željela da osnuje obitelj. Ona i Predrag su se zabavljali nekoliko godina i sasvim je logično da su se odlučili na ovakav korak, međutim, prije nego sam krenula na put mi nisu ništa rekli. kad sam čula vijest više od ičega sam željela biti pored njih, a ja sam bila tisućama kilometara daleko', ispričala je Neda.

Htjeli malu svadbu, došlo stotine uzvanika

'Kako znam da je Jelena oduvijek bila protivnik vjenčanja, po povratku s ljetovanja prvo sam je pitala je li promijenila mišljenje. Kad sam doznala da je ozbiljna dogovorile smo se kako ćemo složiti svadbu samo za uzak krug ljudi, međutim, na njemu se odmah našlo nekoliko stotina uzvanika', nadodala je Neda Ukraden.