Mračno predviđanje poznate glumice

Liza o Michaelu: Rezultati obdukcije će pokrenuti pakao

Slika nije dostupna
Kada je Michael Jackson preminuo, njegovu odličnu prijateljicu Lizu Minnelli novinari su zatekli u Parizu. U izjavi koju je dala Liza se s ljubavlju prisjetila Michaela, ali i izrekla jedno mračno predviđanje, koje se već počelo ispunjavati…

Michael Jackson je bio blizak prijatelj Lize Minnelli, koji joj je čak io i kum na vjenčanju s Davidom Gestom, prijateljem iz djetinjstva Tita Jacksona, Michaelova starijeg brata. Vijest o smrti Michaela Jacksona Lizu je zatekla u Parizu, gdje je novinarima rekla da je Michael bio sjajan čovjek i briljatan izvođač, te da će joj jako nedostajat. No nakon poprilično uobičajena izjave uslijedilo mračno predviđanje koje se već počelo ispunjavati:

Sigurna sam da će rezultati obdukcije, kada stignu, pokrenuti pravi pakao.

'Svi mi koji smo ga zbilja dobro poznavali znali smo kakav je on. I ma koliko se sad o njemu izricali hvalospjevi, sigurna sam da će rezultati obdukcije, kada stignu, pokrenuti pravi pakao. Zato hvala Bogu da ga svi sad slavimo.', rekla je Liza.

>> 'Jackson je bio ćelavi i izbodeni kostur'

A mračno predviđanje poznate glumice se već počelo ostvarivati, jer su prvi nalazi obdukcije Michaela Jacsona pokazali kako je kralj popa bio odista u groznom stanju ne samo u trenutku smrti, nego i godinama prije toga.