Skijaš zaljubljen u gitaru

Ivica Kostelić odlikovan za promicanje bluesa među skijašima

Najbolji hrvatski skijaš ulovio se gitare i s pratećim bendom u pivnici oduševio obožavatelje.

Skijaš Ivica Kostelić koji je snježnim padinama posvetio život, odabrao je gitaru kao najdraži hobi, što ne čudi jer svi muški članovi skijaške obitelji Kostelić kroz život svirali su neki instrument. Prvu gitaru Ivici je poklonio njegov djed. Bilo je to 1993. godine kada mu je rekao: 'Čuj, Kostelići sviraju, mogao bi i ti početi.'

Ljubav prema gitari dovela ga je do 'promicatelja bluesa među skijašima', a Ivica je svojim obožavateljima jučer poklonio odličnu blues večer u pivnici Bikers beer factory, kada je sa svojim pratećim bendom izveo njemu najomiljenije pjesme.

Prije svirke odlikovanje od predsjednika

A prije nego se uhvatio gitare i zabavio društvo, njega i biatlonca Jakova Faka odlikovao je predsjednik Ivo Josipović. Svim sportašima koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama u Vancouveru te njihovim trenerima i stručnim timovima predsjednik Josipović je čestitao na uspješnom predstavljanju Hrvatske, istaknuvši da su sportski uspjesi značajni za sportaše, ali i za zemlju iz koje dolaze.

Priča je to o pobjedničkom mentalitetu koji danas treba našoj zemlji", rekao je predsjednik, koji se nada da će uspjeh sportaša biti uzor svima koji nastoje izgraditi uspješniju Hrvatsku te da će njihov način života biti uzor mladima.

>> Hrvatski celebrityji otkantali Snow Queen