Bivša zvijezda na slovenskoj 'Farmi'

Daniel Popović od sutra na razvratnoj 'Kmetiji'

Slika nije dostupna
Kontroverzni pjevač, zvijezda bivše države, Daniel Popović, odlučio je slijediti primjer svojih kolega i sudjelovati u reality showu. Gledatelji u Deželi od sutra će ga moći gledati u slovenskoj inačici 'Farme'.

Megazvijezda bivše države Daniel Popović, ekskluzivno za IN magazin, otkrio je da će ga se od sutra moći gledati u slovenskoj inačici 'Farme'. Epizode u kojima se pojavljuje, već su snimljene jer se slovensko natjecanje za najfarmera tj. kmeta odvija po principu drugačijem no što je to u hrvatskoj varijanti realitya.

Danielova seoska avantura trajala je kako kaže sedam tjedana: 'Pa, bilo je super, jedno takvo posebno iskustvo, uživao sam u tome . Pokazao sam samom sebi zapravo da sam još uvijek moćan psihički i fizički'.

S izrečenom se tezom vjerojatno ne bi složile Danielove bivše supruge koje su ga optuživale za psihičko i fizičko zlostavljanje. Nekad popularni pjevač na Farmi je pokušao dokazati da ipak nije konfliktna osoba kakvom ga se često prikazuje: 'Nisam problematična osoba koja traži i izaziva, nego pokušavam naći jedan mirniji put , tako da sam izuzetno ponosan zbog toga da mi je to uspjelo.'
 

Povezane teme