Charles Manson uplašio producenta

Masovni ubojica želi raditi sa Spectorom

Slika nije dostupna
Najpoznatiji masovni ubojica Charles Manson želi snimati laganu glazbu sa svojim zatvorskim kolegom i legendarnom producentom Philom Spectorom.

Phil Spector dobio je poruku od Charlesa Mansona preko zatvorskih čuvara. Manson je naime zainteresira da radi glazbu zajedno s producentom koji će ostatak svog života provesti iz rešetaka, prenio je britanski BBC 6music.

Spectorov publicist Hal Lifson izjavio je kako je Spector bio potresen nakon čitanja poruke u kojoj ga je Manson nazvao najvećim producentom koji je ikada živio. Charles Manson je snimio nekoliko albuma u zatvoru, uključujući i glazbu i naraciju.

>> Philu Spectoru zabranjeno nošenje perike u zatvoru

'Phil Spector je bio jako, jako uplašen već samim tim što ga je Manson uopće kontaktirao, a kamo li da s njim zajedno radi glazbu.', tvrdio je Lifson, napomenuvši kako od kolaboracije neće biti ništa, jer je Spector u panici od bilo kakvog kontakta s masovnim ubojicom koji je u zatvoru još od 1971. godine.

I Spector i Manson su trenutno u kalifornijskom Corcoran State zatvoru. Podsjećamo kako je Spector osuđen za ubojstvo glumice Lane Clarkson 2003. godine.
 

Povezane teme