Ponosni nasljednik slatkog carstva Paul Wittamer danas nosi titulu kraljevskog čokolatera u žestokoj konkurenciji starinskih načina proizvodnje. Od 18. stoljeća na Place de Sablon gdje je smještena radionica teče hormon sreće, a po skupu slatku erotiku dolaze iz svih krajeva, jer je belgijska čokolada mjerilo svih ostalih u svijetu, čak i švicarske.
Čokolateri su bili Paulov djed, pradjed i prapradjed. Njegove praline i kolače prelivene čokoladom ne jede samo kralj, već desetljećima svi njegovi ugledni gosti. Ova delikatesa radi se ručno, u malom prostoru bez blještavih i bučnih strojeva, čak i bez miksera, a kada se trgovina napuni čuveni Wittamer osobno stavlja pregaču i staje za blagajnu pomoći.
Nije ni čudo da se u Bruxellesu već udomaćio termin 'čokoholik', a s nekim vrlo zanimljivima od njih Ivana Petrović je razgovarala upravo u House of Wittamer.