‘Što je novo? Ništa osim Kalifornije. Uzbuđenje koje pokušavamo podijeliti sa svijetom. Kao chef trudim se pronaći najkvalitetnije sastojke i hranu koja se može pronaći u SAD-u, a vjerojatno i u svijetu. Dodjela Zlatnih Globusa je odlična prilika da se svi ti najkvalitetniji sastojci pripreme i posluže na način kako to dolikuje svjetskoj glumačkoj eliti’, izjavio je Suki Sugiura, glavni chef Beverly Hiltona.
Svježe, lokalno i organsko, je ono što zvijezde očekuju da bude servirano. Na meniju će se tako za predjelo naći pohani patlidžan omotan bosiljkom sa svježom mozzarellom, sve to skupa zamotano i servirano s umakom od rajčice i vina. Za salatu će biti poslužena svježa rukola, francuski radić i endivija preliveni djevičanskim maslinovim uljem i drobljenim paprom. Za glavno jelo bit će poslužena rebrica sa slatkom paprikom, artičokama i komadićima svježeg ružmarina, zatim svježi brancin mariniran u maslinovom ulju i narančinim sokom. Narančin sok po chefu Sugiuri predstavlja ‘parfem’ Kalifornije.
Naravno nema holivudskog partija bez šampanjca. Moet je službeni šampanjac Zlatnog globusa. Na dodjeli će biti posluživan u malim bočicama, a nakon što se gosti presele u plesnu dvoranu bit će posluživan iz magnum boca. Julia Fitzroy, marketinški menadžer iz Moet and Chandona predviđa da će se potrošiti 1500 mini bočica i 500 magnum boca.
Finale večeri predstavljat će posluživanje deserta koji će ove godine biti u znaku okusa agruma, odnosno naranče, tangerine, mandarine, limuna i limete, dok će jagode i maline biti više u ulozi dekoracije, najavljuje chef slastičar Frania Mendivill. Najvažnije od svega je da će se desert po ukusu izvrsno slagati sa šampanjcem.
67. po redu Zlatni globus održat će se u nedjelju 17. siječnja na Beverly Hillsu.