Linija inspirirana vlastitom odjećom

NY Fashion Week: Seksi Kim Kardashian postala dizajnerica

Slika nije dostupna
Sestre Kardashian počele su se baviti kreiranjem odjeće. Prvu liniju predstavile su na njujorškom Tjednu mode.

Starleta Kim Kardashian sa svojim sestrama Kourtney i Khloe na ovogodišnjem njujorškom Tjednu mode predstavila je svoju liniju odjeće Bebe. Iako su u kreiranju odjeće sudjelovale i sestre, popularna Kim 'pokupila' je sve zasluge.

'Kim uvijek izgleda seksi, uvijek je seksipilna, ali s dozom sofisticiranosti u stilu odijevanja. Znam da je vrlo strastvena po pitanju mode. Uvijek kada zakoračite u svijet mode postoji taj određeni pritisak - je li on/ona sada doista dizajner/ica? Mislim da strast i pravi suradnici jamče uspjeh', rekao je Jay Manuel, američko televizijsko lice koji je poput većine pohvalio odjeću iz linije Bebe.

Inspiraciju tražile u vlastitim ormarima

'Bilo je apsolutno predivno i kada sam preko puta modne piste vidjela Kim pomislila sam 'Oh, moj Bože'. Jako sam uzbuđena i sretna zbog nje. Mislim da je linija apsolutno nevjerojatna i jako je ženstvena, što mi je od svega najdraže. Naime, odjeću koju rade mnoge poznate osobe nikad ne bih mogla nositi. Ali, ovo je nešto što bih definitivno odjenula na sebe', rekla je jako uzbuđena američka glumica i plesačica Adrienne Bailon.

Liniju odjeće Bebe osmislile su tri sestre Kardashian, Kim, Kourtney i Khloe. Sestre su inspiraciju tražile u vlastitim ormarima i liniju prezentirale u sklopu Style360, alternativnog dijela Tjedna mode.