Pjevačica o obračunu s 'talentom'

Nina Badrić: Marino je teško prihvatio konstruktivnu kritiku

Slika nije dostupna
Pjevačica i članica žirija Supertalenta dala je svoje mišljenje o situaciji kad je nesuđeni zabavljač prešao granice dobrog ukusa.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a> Marino Momić koji se na audiciju Supertalenta prijavio kao zabavljač, privukao je pažnju na sebe time što je na kritiku uzvratio provokacijom pjevačice i članice žirija Nine Badrić pitanjem: 'A što će vama pjevanje?!'

Nina Badrić se prisjetila situacije kad je Marino drsko uputio svoje pitanje.

'Marino je teško prihvatio našu konstruktivnu kritiku. No onaj tko se ne zna nositi sa kritikama teško će se nositi i sa pohvalama', izjavila je Nina.

>> Supertalent - obračun Nine Badrić i kandidata!

Pjevačica je također dodala kako će u novoj emisiji 'Supertalenta' koja je na programu u petak u 20 sati, svako moći procijeniti, je li se žiri nepravedno ponio prema nesuđenom zabavljaču.

'Uostalom, gledatelji će vidjeti i sami je li Marino bio na visini zadatka ili nije. Merla,Enis i ja trudimo se svakog natjecatelja ohrabriti prošao on, ili ne, a u svakom slučaju Marinu želimo svu sreću na putu stvaranja njegove karijere, no naše je mišljenje da je na audicijama bilo puno talentiranijih i boljih kandidata od njega. Ja mu od srca želim da svojim daljnjim uspjesima dokaže da smo svo troje pogriješili u procijeni njegovog talenta', zaključila je Nina Badrić.

Povezane teme