Ankica se neda

Kerumova supruga zatražila blokadu bračne imovine

Slika nije dostupna
Čini se da Ankica Kerum neće tako lako prijeći preko suprugove nevjere s mlađahnom ljubavnicom Fani Horvat, zbog čije se trudnoće odlučio i razvesti.

Izreku prema kojoj je bolji i mršav dogovor od debele parnice, Željko može objesiti mačku o rep. Njegova još uvijek zakonita supruga navodno je na sudu u Splitu zatražila blokadu bračne imovine i tako na neodređeno vrijeme zaustavila poslovne aktivnosti svoga supruga.

Ankica ne vjeruje Željku

'Pa apsolutno kad netko daje zahtjev za određivanje privremene mjere očito je da ne postoji povjerenje u protivnu stranu da će se stvar riješiti mirno', rekao je odvjetnik Mladen Prka. Drugim riječima, Ankica ne vjeruje Željku i pretpostavlja da bi bez ove mjere mogao primjerice prodati dio imovine na njezinu štetu. To definitivno upućuje i daje sve indikacije da se takvi predmeti, da se za takve predmete ide u parnični postupak', rekao je odvjetnik.

No, prema posljednjim neslužbenim informacijama blokada se najvjerojatnije odnosi na registriranu imovinu - automobile, jahte, kuće i stanove o kojima javnost manje ili više zna sve.