Tradicionalni odmar na Jadranu

EKSKLUZIVNI VIDEO: Bernie na Visu uživa s djevojkom Fabianom

Slika nije dostupna
Britanski milijarder Bernie Ecclestone već se tradicionalno odmara na Jadranu, a zadnja postaja mu je bio otok Vis, od kuda vam donosimo ekskluzivne snimke trenutaka godišnjeg odmora vlasnika Formule 1.

Bernie Ecclestone je u Lijepu našu stigao u petak, a prva postaja mu je bio Trogir, gdje se usidrio sa svojom 60 metara dugom i 10 metara širokom jahtom Petara. 79-godišnji vlasnik Formule 1 na ljetovanje je došao s 29-godišnjom djevojkom Fabianom Flosi, s kojom je u vezi već godinu dana. Nakon Trogira, Bernie i Fabiana su otišli na Hvar, da bi se nakon razgledavanja i provedenog dana uputili prema Visu, gdje su sinoć uplovili.

>> Propala modna tvrtka Petre Ecclestone unatoč Bernievoj pomoći

Ekipa Nove TV napravila je ekskluzivne snimke dolaska vlasnika Formule 1 sa jahtom Petara na Vis, gdje je navečer sa djevojkom Fabianom i prijateljima uživao u jednom od viških restorana. Bernie i Fabiana imaju u planu još posjetiti Korčulu, te Dubrovnik.

Bernieva bivša supruga Slavica, s kojom se rastao prije dvije godine, posjetila je Zadar prije mjesec dana,a plovila je svojom jahtom vrijednom 310 milijuna kuna.