Novi junaci 'Trenutka istine'

Biseksualka priznala sudjelovanje u orgijama

Slika nije dostupna
Prije zgodne Angie Garany, u 'Trenutku istine' nastupio je Viktor Matulina, koji je izjednačio rekord emisije - 100 tisuća kuna.

Konobar iz Rijeke, pasionirani kockar koji je uspio prokockati i stan, Viktor Matulina, nastavio je svoj 'križni put' od 12. pitanja, gdje je zastao u prošlom izdanju 'Trenutka istine'. U minutama koje su obilovale općim smijehom, ovaj 36-godišnji otac jednog djeteta i dojučer uzoran suprug, priznao je da mu je seks sa suprugom 'naporan i dosadan', te da je prakticirao seks utroje, za što njegova žena ne zna.

'Zaboravio sam je pitati bi li nam se pridružila', komentirao je Viktor, priznajući da će supruzi morati mnogo toga objasniti kada se vrati kući. Osim 'trojca', njegova je supruga preko malog ekrana saznala da se Viktor seksao s ljubavnicama u njihovom bračnom krevetu te da je posjećivao swingerski klub. Pitanje koje je Viktoru donijelo 50 tisuća kuna glasilo je: 'Kupuje li vaša supruga kruh kod jedne od vaših ljubavnica'. Viktor je odgovorio potvrdno.

No, konobar iz Rijeke nije htio odustati. Tako je gledateljstvo saznalo da ga uzbuđuje kad ga netko gleda kod vodi ljubav, da od supruge više neće tražiti da diže kredite za njegove kockarske dugove te da nikad nije trošio novac predodređen za njegovo dijete na skupu odjeću. Viktor je dobio 100 tisuća kuna, no kako je priznao da mu za vraćanje dugova treba puno više, velika je vjerojatnost da će dio uloženog novca staviti na rulet.

Zanosna Angie Garany, 28-godišnja konobarica u kazinu, zamijenila je Viktora u užarenoj fotelji. Angie, koja je dobila ime po pjesmi Rolling Stonesa, bila je odlučna u namjeri da bez razmišljanja odgovara i na najškakljivija pitanja. Nakon što smo doznali da sebe smatra dobronamjernom osobom, koja je, tvrdi, bolje izgleda od mnogih estradnih zvijezda, crnokosa Angie priznala je i da je namjerno povraćala nakon obroka te da se voli gledati gola u zrcalu.

Kada je odgovorila da smatra da njezin način života nije ispravan, došla je do prve granice - 10 tisuća kuna. Drugi krug pitanja izmamio je mnoge uzdahe u publici. Pogotovo kada je odgovorila potvrdno na upit je li ikada sudjelovala u orgijama. 'Bilo je to iz znatiželje, više puta', objasnila je.

Nadalje, saznali smo da je Angie koristila u krevetu i sado-mazo pomagala, da posuđuje svoj vibrator prijateljicama te da se više puta ozlijedila tijekom seksa, što je i dokazala pokazavši tragove ugriza po nogama. To je, čini se, bilo previše iskrenosti za Angie, koja je uzela osvojenih 25 tisuća kuna i napustila studio.

Ako vam se Angie Garany možda učinila poznatom, to nije nimalo slučajno. Atraktivna natjecateljka 'Trenutka istine' bila je 31. srpnja junakinja naše rubrike 'Djevojka dana'. U tekstu pod naslovom Angie Garany i tijelo zbog kojeg koljena klecaju! crnokosa ljepotica pokazala je svoje čari našem fotoreporteru Mariju Mohenskom, kao što je vidljivo iz donje fotografije.

Povezane teme