'Žene-žrtve rata' ne odustaju, ali ni glumica

Angelina Jolie će i bez potpore ipak snimati u BiH

Slika nije dostupna
Hoće-neće, možda - više vjerojatno nitko ne zna, ali po najnovijim priopćenjima i izvorima koje je prikupio dnevni list Avaz, Angelina Jolie će ipak snimati svoj film 'Untitled Love Story' u BiH.

Svoje snimanje je, doduše, ograničila na najmanje tri dana, a vijest da je odustala do BiH demantirao je izvršni producent filma Edin Edo Šarkić: ' Angelina će snimati u BiH. Ja sam planirao ići na sastanak u Budimpeštu da se dogovorimo oko početka snimanja u Sarajevu, ali obzirom da su Angelina i njeni producenti jako zauzeti na setu u Mađarskoj, sve dogovore vodit ćemo ovih dana putem e-maila', rekao je.

Istodobno, uporna Angelina Jolie je poslala još jedno priopćenje putem UNHCR-a članicama udruge Žena-žrtva rata u kojem se poziva na veliki nesporazum izazvanom netočnim informacijama koje su pružali mediji, no u Udruzi potpore za glumicu i dalje nema. Njena priopćenja nazivaju kurtoaznom notom i predstavom za javnost te su se pozvale na Amerikance kao naciju koja samo gleda na biznis pa makar i pod cijenu ljudskih osjećaja: 'Naročito su Amerikanci vješti u izražavanju 'suosjećanja' i ispričavanju u beskonačnost - nakon što obave svoj posao', ističe se u priopćenju Udruge koje potpisuje njegova predsjednica Bakira Hasečić.

>> Angelina Jolie odustala od Bosne i Hercegovine?

Čini se da ni navodno trodnevno snimanje neće proći u miru za Angelinu jer ona svakako ne namjerava odustati od snimanja ali isto tako ne odustaje ni od traženja blagoslova 'Žena – žrtva rata'. No, sudeći po njihovim reakcijama mjesta za potporu Angelininom projektu nema. Niti će ga biti.