Playboy odbio Kelly

Slika nije dostupna
Kelly Osbourne izrazila je želju da se pojavi naga na stranicama najpoznatijeg časopisa za muškarce, Playboya. No, Hefner se ne slaže s tim. On bi u toj ulozi radije bi vidio Posh.

22-godišnja Kelly Osbourne, kćer Ozzya i Sharon Osburne, je nedavno izjavila  kako bi s veseljem pozirala za slavni muški časopis Playboy. Ali očito do suradnje neće doći. Tata Playboya, Hugh Hefner kaže da se to neće dogoditi zbog toga što bi fotografije tijela 22-godišnje Kelly trebalo previše retuširati. 

Kada ga je novinarka iz britanskog časopisa Closer upitala hoće li se fotografije Kelly naći u sredini časospisa, Hefner je hladnokrvno odgovorio. ' Ne vjerujem da će se to dogoditi. Kod nas nemaju naviku toliko retuširati fotografije'. 

Mlada rokerica bila je spremna skinuti se do kraja. ' Moje grudi morat će malo popraviti  retuširanjem, no ja sam spremna skinuti se do kraja', kaže Kelly. No, Hefnerova riječ je zadnja.

80-godišnji Hefner oduševljen je s Victoriom Beckham, koju je već pozvao da pozira za Playboy. 'Za nju imam velike planove. Morat će se slikat za nas', kaže poznati ženskar. Hugh je oduševljen i sa Davidom, koji će svoju nogometnu karijeru nastaviti u Los Angelesu. Slavni par već je pozvao u svoj poznati dvorac.

Povezane teme