Paris tuži stranicu zbog objave privatnih snimki

Slika nije dostupna
Paris Hilton odlučila je tužiti interenet stranicu koja je objavila njezine privatne fotografije, video snimke, dnevnike i popis lijekova koje popularna plavuša povremeno uzima. Tužbom će tražiti zatvaranje stranice, te hitan povrat imovine.

Između ostalog na stranici je korisnicima ponuđen pristup putovnici, zdravstvenom kartonu i ostalim dokumentima za cijenu od 39,97 dolara. 

Paris kaže kako su njezini dokumenati i privatne stv ari ukradene u pljački, koja se dogodila prije dvije godine, kada su se ona i njezina sestra Nicky selile. 

Plavokosa 25-godišnjakinja izjavila je kako je šokirana da se netko usudi njezine privatne stvari ponuditi na javnoj aukciji. 

'Zaprepastila sam se kada sam saznala za to, ne mogu vjerovati da netko na takav način zloupotrebljava Nickyne i moje privatne stvari', navela je Paris te istaknula kako se boji potencijalne krađe identiteta. 

Optuženi Nabil i Nabila Haniss navodno su kupili navedene stvari za 2,775 dolara, te ih kasnije prodali za čak 10 milijuna dolara poduzetniku Bardii Persi koji je pokrenuo spornu internet stranicu. 

Ni Hannissi, niti Persa nisu bili dostupni novinarima proteklih nekoliko dana niti su odgovarali na upite poslane e-mailom. 

Povezane teme