Nives Celzijus drugi put trudna

Slika nije dostupna
'Samo mi je važno da je dijete zdravo. Dječaka imamo, pa bih djevojčicu, ali osjećam da će ipak biti dječak', kaže Nives Zeljković alias Celzijus, o čijoj se trudnoći počelo šuškati prije dva tjedna.

Playboyeva zečica te supruga Dinamova nogometaša Dine Drpića i potvrdila vijest jer je Dino pred kamerama Nove TV priznao da je donedavna voditeljica RTL-ova showa "Vladarice Playboyeva carstva" trudna već dva mjeseca, piše 24 sata.

Iako je govorila kako joj je prva trudnoća bila izuzetno naporna, Nives je prije nekoliko mjeseci prestala piti kontracepcijske pilule. Nedavno je posjetila i liječnika zbog sumnje na drugu trudnoću. 

'Nisam s liječnikom računala termin porođaja, bilo mi je bitno samo da potvrdi trudnoću. Nadam se samo da će biti lakša od prve, s Leoneom',  kaže Nives, koja je rođenjem danas 13-mjesečnog sina Leonea zamrznula karijeru pjevačice i starlete i počela pisati roman o svojem životu do 17. godine. 

Nives kaže da nema inspiracije za dovršetak knjige otkako je Leone došao na svijet. 

U romanu opisuje kako ju je otac u društvu nazivao svojom ljubavnicom te druge traumatične detalje iz djetinjstva. Kaže da joj je pisanje knjige poslužilo u terapeutske svrhe, kako bi zatvorila jedno životno poglavlje.